Vi er Danmarks første

PR bureau med speciale i kæledyrsmarkedet

Kontakt os for et gratis digitalt møde med input til dit næste PR-projekt

Vores store viden om kæledyrsmarkedet bliver omsat til PR-løsninger, der kan mærkes på din awareness og bundlinje.

Den rette historie i de etablerede medier styrker dit brand overfor dine kunder, investorer og banker så dit produkt kan gøre en forskel for dyrene og deres ejere.

Vi elsker dyr og derfor gennemgår vi gratis dit næste projekt, giver kvalificeret input og rådgivning som giver dig et overblik over dine muligheder.

Mød Mettelise og Lisbeth

Pet PR er underafdeling til det etablerede PR-bureau Promote It som har 15 års erfaring.

Mød os digitalt og få indblik i Pet PR's historie og vores store passion for kæledyr.

Det siger vores kunder om os

Vi har lang erfaring med PR-opgaver på kæledyrsmarkedet. Her er nogle udvalgte udtaleleser fra vores lange liste af tilfredse kunder.

"Siccaro valgte at samarbejde med Pet PR i begyndelsen af 2020 til at hjælpe os med at håndtere den store interesse der kom for virksomheden i forbindelse med deltagelsen i Løvens’ hule, hvor vi fik Christian Arnstedt med som investor. Og den opgave løste Promote-It strålende. Vi blev eksponeret i de medier vi ønskede og vores historie blev fortalt som vi gerne ville have det. Pigerne har en forkærlighed og erfaring med hunde, som vi også så som en stor fordel i samarbejdet. De går seriøst til arbejdet og er super kompetente. De anbefales herfra. "

Sicarro

DANSK REPRÆSENTANT

"Dogley har været meget glade for samarbejdet og det store engagement og idérigdom vi oplevet fra Pet PR's side. De er gode til at se nye vinkler og til at få dem eksekveret. Særligt i forhold til TV har Promote it imponeret os med deres kontakter og evner til at få vores historie placeret både i TV2 nyhederne og TV-avisen. Pet PR's presseindsats har øget kendskabet til Dogley og styrket vores brand..." "Stort fokus på at finde løsninger og på at forfølge målene indtil de lykkes. Vi ville 100% sikkert vælge Promote it igen, når vi skal i gang med nye PR-tiltag - forhåbentlig inden længe."

Thomas Keller

CEO HOS DOGLEY

"Pet PR har igennem årene varetaget alt PR arbejde for DogCoach. Herunder også for vores DogDays hundeevent. " "Som kunde mærker man tydeligt, at samarbejdet er medvaskeægte ildsjæle, som virkelig brænder for at løse opgaven, sætte sig ind i stoffet bedst muligt og få skabt det absolut maksimale output hver gang. Her får man både et bureau i øjenhøjde, som samtidig forstår at skabe kreative vinkler og er i stand til at tænke ud af boksen og få tingene til at ske. Jeg kan uden tøven derfor give Promote It mine absolut allerbedste anbefalinger hvis man skal have en dygtig og effektiv PR Partner med hjertet på helt rette sted. "

Linn Radsted

CEO HOS DOGCOACH

Det bedste, jeg har taget med fra samarbejdet med Pet PR er den tætte løbende kontakt, sparring og store forståelse for, hvem jeg er og står for og hvor vi vil hen sammen. Pet PR er lykkes med at få mig i de store seriøse skrevne medier og på landsdækkende TV og radioplatforme. Fordidet er seriøse medieplatforme, jeg er kommet ud til, har jeg kunne bruge derespresseindsatser til at få opmærksomhed på en raffineret måde til et produkt somen ny hundebog eller af mig som ekspert. Jeg ville vælge Promote it / Pet PR igen, fordi jeg hartillid til dem og de kender mig rigtig godt, hvad jeg arbejder med og hvad jegstår for.

Ditte Young

FORFATTER

Kontakt os for et gratis digitalt møde med input til dit næste PR-projekt

telefonisk på 27262623 eller via kontaktformularen

Besøg vores website