Eksponering i radio

Gennem årene har vi i Pet PR haft succes med at udvikle historier, der er både relevante og vedkommende for de danske radioformater - om det er underholdning, debat eller livsstil

"Vi har et klart overblik over de danske radioprogrammer og målretter vores PR-arbejde til programmer og stationer, der er mest relevante for netop jeres produkt eller ydelse, og som i sidste ende giver omtale, der når ud til jeres kunder. "

Eksponering i radio

Vi har stor succes med at udvikle historier, der bliver til vedkommende og aktuelt indhold på de danske radiostationer. Vi har et klart overblik over de danske radioprogrammer og målretter vores PR-arbejde til programmer og stationer, der er relevante for netop jeres ydelse, produkt eller event, og som giver omtale i radioen, der når ud til jeres kunder. Vores store kendskab til radioformatet og brede netværk af radiojournalister har betydet, at mange af vores kunder har lavet interviews med en række landsdækkende og regionale samt lokale radioprogrammer.


Cases

Vores PR-indsatser har blandt andet banet vejen for, at folkene bag Alt til hund og ejer-messen lavede interview med DR Go’ Morgen P3 og DR P4 Weekend.  Hillerød Horse Show-hestemessen har vi fået igennem til et interview hos DR P4 Weekend, mens vores arbejde for hundepasningsportalen Dogley og hundebogen "Læg din pote i min" har resulteret i, at folkene bag begge projekter har været i bl.a. DR P4 Midtvest.