Eksponering i

online-medier

Vi kender journalisternes krav til den gode historie, og ved hvordan I opnår omtale, der når ud til jeres kunder online.

"Flere og flere får i dag deres daglige nyhedsstrøm online, og derfor er vi i Pet PR også fokuseret på at skabe eksponering i digitale aviser, online magasiner og nyhedsplatforme."

Eksponering i online-medier

Flere og flere får i dag deres daglige nyhedsstrøm, livsstils- og kulturstof fra online-medier. Derfor arbejder vi i Pet PR også målrettet på at skabe eksponering i de digitale aviser, online magasiner og nyhedsplatforme, som jeres kunder læser. Vi kender online formaterne og ved, hvordan man skaber historier, der får opmærksomhed på de digitale platforme.


Produkter og services til kæledyr kan være niche-orienterede, men det er ikke nogen hindring for, at Pet PR gang på gang lykkes med at skabe omtale i de store online-medier. Vi sørger altid for at målrette indholdet til platforme, som matcher jeres konkrete niche og behov. På den måde sikrer vi synlighed af jeres produkt eller service, og at jeres kernefortælling når ud til målgruppen. Vi kender journalisternes krav til den gode historie og ved, hvordan I får pressedækning og omtale online, der når ud til jeres kunder og skaber værdi for jeres virksomhed.


Cases

Vores PR-indsats har bl.a. betydet at dækkenproducenten Sicarro

fik omtale på bt.dk, eb.dk, stiften.dk og realityportalen.dk, mens vores arbejde for af Alt til hund og ejer-messen resulterede i eksponering i online medier som avisen.dk, tv2.dk, bt.dk og hunden.dk. Fortællingen bag den danske hundebog ”Læg din pote i min” blev til artikler på både bt.dk, sn.dk, og alt.dk, mens goodieboksen Bullerbox fik omtale på eb.dk. For hundepasningsportalen Dogley resulterede vores presseindsats en række artikler i både berlingske.dk, pol.dk, finans.dk, tv2.dk, dr.dk, tvsyd.dk, tv2nord.dk og tv2ostjylland.dk. Vores presseindsats for tre af Danmarks førende hundetrænere skabte artikler og eksponering på bl.a. dr.dk, nordjyske.dk, sn.dk, tv2.dk, hunden.dk og altomdata.dk.